Videnskabshistorisk konference (NBA) – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Bohr 2013 > Arrangementer og udstillinger > Videnskabshistorisk ko...

Videnskabshistorisk konference i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Den 12.-14. juni arrangerer Niels Bohr Arkivet en stor international videnskabshistorisk konference med mere end tredive foredragsholdere fra hele verden.

Foredragene vil dække et bredt spektrum af Bohrs bidrag og aktiviteter, både i og udenfor fysikken. Arrangementet vil foregå i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab og være på engelsk.

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, HC Andersens Boulevard 35

Der vil være plads til et begrænset antal tilhørere. Læs programmet for konferencen + abstract her:

Deadline for bestilling: Send en mail til nba@nbi.dk (Niels Bohr Arkivet) inden den 15. maj. Det er efter først til mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser.

Pris for konference: Prisen for at deltage er 50 Euro eller DKK 375, og for det beløb får man kaffe og frokost fra onsdag til fredag. Betalingen skal ske senest den 15. maj efter instrukser snart der skal gives på denne hjemmeside.

Tid og sted: Konferencen vil blive afholdt fra den 12.-14. juni i det Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, HC Andersens Boulevard 35, nær Tivoli i det indre København.

Deltagere vil modtage mere detaljerede oplysninger om konferencen efter den 15. maj. Læs mere på Niels Bohr Arkivets hjemmeside her >>